Misiune

Misiunea noastra este aceea de a reda frumusetea si sanatatea zambetului tau!

Cabinet

Pentru ca stim cat de importanta este atmosfera pentru ca tu sa te simti in siguranta si relaxat inaintea si in timpul tratamentului, am pregatit pentru tine un spatiu modern, impecabil si prietenos pentru a scapa de orice anxietate.

TrioDent Med este o clinica moderna, care ofera o gama larga de servicii stomatologice realizate de medici profesionisti, avand o vasta experienta in domeniul medical si o continua pregatire pentru a fi mereu la curent cu noile tehnici si proceduri medicale. 

De asemenea, tehnologia, aparatura medicala si materialele utilizate sunt unele de ultima generatie pentru a putea pastra standardele inalte de calitate.

Toate procedurile medicale se realizeaza intr-un ambient placut, cu calm, intelegere si multa comunicare pentru a se ajunge la cele mai bune rezultate si pentru ca fiecare pacient sa plece cu zambetul pe buze si sa revina de fiecare data cu incredere indiferent de varsta. 

Stim ca timpul tau este important, de aceea, oferim un program flexibil pentru a nu fi nevoit niciodata sa neglijezi problemele stomatologice. 

Te asteptam la clinica TrioDent Med pentru a dezvolta impreuna un plan de preventie sau de tratament adecvat nevoilor si dorintelor tale!

Echipa TrioDent Med

Dr. drd. Valentina Gîdea

Director Medical

Medic dentist cu competenta in Implantologie Orala

Dr. Callens - Chirca Mirela - Roxana

Medic dentist cu competente in Pedodontie

Dr. Imran Haider

Medic specialist in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Bianca Tarnea

Support

 

Front desk manager

Dr. Hamad Fady

Medic primar chirurgie orala si implantologie